De juiste airco kiezen? Keurig Advies helpt je graag

Keurigadvies is jouw vertrouwde leverancier voor hoogwaardige airconditioningsystemen van topmerken zoals Mitsubishi. Bij ons draait alles om het bieden van optimaal comfort voor uw leef- of werkomgeving. Ontdek ons assortiment van airco-oplossingen en ervaar de perfecte balans tussen efficiëntie, betrouwbaarheid en innovatie. Daarnaast installeren wij vakkundig en gaan wij pas weg wanneer alles werkt.

Ook verdienen met zonnepanelen?

Neem contact op om te kijken hoeveel jij kunt besparen!

Gegevens

Bedankt!

Hartelijk dank voor het gebruikmaken van onze verbruikscalculator voor zonnepanelen. Je gegevens zijn succesvol verwerkt en de berekening is voltooid. We vertrouwen erop dat de verstrekte informatie je een helder inzicht geeft in je geschatte verbruik en de mogelijke voordelen van zonnepanelen. We waarderen je interesse in duurzame energieoplossingen. Mocht je in de toekomst verdere vragen hebben, dan staan we uiteraard tot je beschikking.

Gratis adviesgesprek?

Wil je meer weten over zonnepanelen, laadpalen of airco's? Laten we samen kijken naar de mogelijkheden.
Peter Prins
Peter Prins
2023-04-04
Vandaag zijn de panelen op het dak naar volle tevredenheid geplaatst. Zeer deskundig en vriendelijk personeel die naar de wens van de klant hun werk doen en meedenken om de klus te klaren. Ben tevreden.
Matthew Broeils
Matthew Broeils
2022-11-07
Zonnepanelen voor een fatsoenlijke prijs, Goede communicatie over de werkzaamheden en zeer vriendelijke monteurs.
Beyond Droned'up
Beyond Droned'up
2022-09-24
Zeer blij met mijn zonnepanelen! Het merk en vermogen van zonnepanelen wat geplaatst moest worden was niet op voorraad. Mooi opgelost door betere zonnepanelen te installeren met een langere garantie periode en beter vermogen.
Ellen Fricke
Ellen Fricke
2022-05-13
Goed geïnformeerd, verschillende opties uitgewerkt gekregen m.b.t op het plaatsen. Prettige communicatie en door een goed team geplaatst.
Uwe Lammers
Uwe Lammers
2022-03-08
Super goed
Gerwin ter Harmsel
Gerwin ter Harmsel
2021-10-14
Erg tevreden, zeer goed geïnformeerd. Nette monteurs die heel hard werken. Contact met Erik verliep heel soepel en alles is goed afgehandeld en uitgelegd. Heb keurig Advies al bij meerdere personen aanbevolen.
  • Een airco kan je multifunctioneel inzetten. Zowel voor het verkoelen als voor het verwarmen van een ruimte.
  • Al onze airco’s zijn uitgerust met luchtfilters die de luchtkwaliteit verbeteren door stof, allergenen en verontreinigingen te verwijderen.
  • Een koele en comfortabele slaapomgeving kan de slaapkwaliteit verbeteren en een goede nachtrust bevorderen.
  • In vergelijking met natuurlijke ventilatie kunnen airco’s ruimtes snel afkoelen, wat vooral handig is bij extreme hitte.
  • Airconditioning kan helpen bij het voorkomen van hittestress en hittegerelateerde gezondheidsproblemen, zoals uitdroging en oververhitting.
  • In tegenstelling tot verwarmen met oude radiatoren biedt het verwarmen met een airco een lager energieverbruik.
  • Onze airco’s gaan jaren mee en bieden je daarom jarenlange plezier en comfort tegen relatief lage aanschafkosten.

Comfortabel het hele jaar door! Warm in de winter, koel in de zomer.

Breng de herfstwarmte in huis. Vraag je offerte aan voor een veelzijdige airco-oplossing. Comfort het hele jaar door!

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik de juiste airco uit?

Bij de juiste keuze van een airco is het vooral van belang om voldoende koelcapaciteit te hebben. Hiervoor kan je onze koelculator gebruiken. Als je dat lastig vindt en je wilt graag advies, neem dan contact met ons op.

Wat kost een airco-installatie gemiddeld?

Iedere situatie is anders en daarom is het moeilijk om aan te geven hoeveel dit precies zal kosten. In de meeste gevallen zijn we binnen een werkdag klaar.

Hoe werkt een airconditioningssysteem?

Een airco werkt door warme lucht uit een ruimte te halen, deze te koelen met behulp van een koelmiddel en vervolgens de gekoelde lucht terug in de ruimte te blazen.