Zonnepanelen Losser

De afgelopen weken hebben we meerder woningen in Losser voorzien van zonnepanelen.

De afgelopen weken hebben we meerder woningen in Losser voorzien van zonnepanelen.

De reden voor de aanschaf verschilt per klant, de een wil verduurzamen en de ander wil besparen.

We hebben de afgelopen 2 weken 5 projecten afgerond in Losser, 3 nieuwe zonnesystemen gelegd en 1 bestaand systeem vervangen en 1 systeem mochten we uitbreiden.


De 3 nieuwe systemen hebben alle 3 gekozen voor een Solar Edge omvormer waarbij ieder paneel apart van elkaar presteert. Ligt er 1 paneel in de schaduw werkt de rest nog voor de volle 100%.

Zo heb je meer opbrengst en dus meer profijt van je zonnepanelen, daarnaast worden er op een Solar Edge systeem betere garanties afgegeven.


De uitbreiding van een bestaand systeem mochten we doen omdat het energieverbruik van de klant is gestegen. Dit was vooraf bekend waardoor de klant bij de eerste installatie heeft gekozen voor een grotere omvormer. Hierdoor konden er makkelijk 4 panelen bij geplaatst worden.


Het bestaande systeem waren nog oude blauwe panelen, deze waren alles behalve mooi en daarnaast hadden ze een lagere opbrengst. Het systeem is vervangen door Q-cells G8+ panelen met 25 jaar fabrieksgarantie. Deze panelen zijn mooi zwart waardoor de woning er nu beter uit ziet en de opbrengst bijna is verdubbeld!


Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? neem gerust contact op.

T: 085 007 4303

E: info@keurigadvies.nl