Wie we zijn

Gas en elektriciteit kan erg duur zijn. Dat verstaan wij bij Keurigadvies maar al te goed. Daarom hebben wij er onze missie van gemaakt om Nederland te helpen besparen op hun energiefactuur.

Er zijn heel wat vergelijkingssites op de markt. Toch zijn ze niet altijd even betrouwbaar of eerlijk. Bij Keurigadvies kunt u echter altijd de beste prijzen en promoties verwachten en staat u als klant voor ons op de eerste plaats. Bij Keurigadvies bent u altijd zeker van de beste prijzen, en dit is waarom:


1.

Keurigadvies zoekt speciaal voor u de beste prijzen en promoties uit. Iedere dag updated wij onze website zodat u als eerste kan profiteren van nieuwe deals en prijzen.

2.

Keurigadvies maakt UW leven makkelijk. Onze intuïtieve en moderne website zorgt ervoor dat u zorgeloos en in een handomdraai kan overstappen.

3.

Wanneer u via Keurigadvies een energiecontract aanvraagd kunt u een zonnepanelen offerte aanvragen tegen een verlaagd tarief.

4.

Bij Keurigadvies houden wij u op de hoogte van de beste prijzen en geven wij u een seintje wanneer u best kan overstappen of uw contract kan verlengen.

Wist u dat u tot €300 per jaar kan besparen door van energieleverancier te wisselen? Waar wacht u nog op?

Bekijk ons aanbod
Bel ons Mail ons

800+

Aanbiedingen

500+

Tevreden klanten

Hoe het werkt

Volg deze 3 simpele stappen. Makkelijk, toch?

1. Bekijk ons aanbod

Vul bovenaan de pagina of op de "Energievergelijker" pagina de gevraagde informatie in. Wij zullen u vervolgens en voordelige aanbiedingen tonen.

2. Kies wat bij u past

Uit de getoonde aanbiedingen kunt u dan vervolgens een contract kiezen die het beste bij uw verbruik past.

3. Vraag een contract aan

Vervolgens kunt u de gekozen aanbieding aanvragen. Wij zullen u na de aanvraag via de mail op de hoogte houden.

Wat onze klanten zeggen

Lees de ervaringen van onze tevreden klanten

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.