Zonnepanelen Hengelo

Op zoek naar een specialist die voor uw woning in Hengelo zonnepanelen kan plaatsen? Dan helpen wij u van Keurigadvies graag! Wij zijn de specialist op het gebied van het plaatsen van zonnepanelen.

Een mooie opdracht van een klant van ons in Hengelo. Deze klant had al zonnepanelen op de woning in Hengelo liggen. Voor ons van Keurigadvies was dit een mooie uitdaging. 

Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat er zoveel mogelijk rendement uit de zonnepanelen gehaald gaat worden. 

De zonnepanelen op de woning in Hengelo waren in serie geschakeld. Wanneer wij ook de nieuwe zonnepanelen op de woning in Hengelo in serie zouden schakelen, zou dit betekenen dat dit ten koste zou gaan van het rendement. De 'oude' zonnepanelen zouden de opwekking van de 'nieuwe' zonnepanelen omlaag brengen. En dit willen we natuurlijk voorkomen. Daarom hebben we er samen voor gekozen om alle zonnepanelen op het dak in Hengelo parallel te schakelen, om zo optimaal rendement uit de zonnepanelen te halen.  

Benieuwd naar wat zonnepanelen op uw woning in Hengelo voor een rendement kunnen opleveren? Neem dan contact met ons op en wij plannen graag een afspraak met u in.