Zonnepanelen Losser

Op zoek advies voor het plaatsen van zonnepanelen in Losser? Dan bent u bij Keurigadvies in Losser aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op het gebied van het plaatsen van zonnepanelen.

Bij een zakelijk project bij Bergsma Hoveniers in Losser zijn er 39 panelen geplaatst. De terugverdientijd van dit project duurt 3 jaar. Dit is extreem snel en komt vanwegen de subsidies die er op de zonnepanelen zitten. Deze subsidies zijn o.a. de E.I.A. ( energie investerings aftrek) en K.I.A. (kleinschaligheids investerings aftrek). Beide zijn fiscale subsidies waardoor de ondernenimg minder winstbelasting hoeft te betalen. De panelen zijn van LG van 400WP. Door het plaatsen van deze zonnepanelen heeft de onderneming 25 jaar aan zowel fabriks- en opbrengstgarantie.  Doordat dit bifacial panelen zijn kan het paneel zelfs boven de 400WP uitkomen.

Benieuwd naar wat wij voor een zonnepanelen wij voor uw woning in Losser adviseren? Neem dan nu gelijk contact met ons op en wij maken graag een offerte op maat voor u.