Zonnepanelen Wierden

Op zoek naar een specialist die voor uw woning in Wierden zonnepanelen kan plaatsen? Dan helpen wij u van Keurigadvies graag! Wij zijn de specialist op het gebied van het plaatsen van zonnepanelen.

Een klant van ons was op zoek naar een manier om de energielasten omlaag te krijgen. Natuurlijk hebben wij gelijk een vrijblijvende afspraak ingepland om te mogelijkheden te bespreken. Een goede manier om je woning energiezuiniger te krijgen is het plaatsen van zonnepanelen.

Als snel kwamen wij tot de conclusie dat hun platte dak ideaal was om daar de zonnepanelen te plaatsen. In totaal is zijn er 15 zonnepanelen op dit platte dak in Wierden geplaatst.

De zonnepanelen zijn in combinatie met een Enphase systeem geplaatst om zo een uiterst goede monitoring en controle te hebben op je systeem.

Elke woning en elke situatie is anders. Zo ook het aantal en soort zonnepanelen. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen op uw dak in Wierden? Neem dan contact met ons op en wij plannen graag een vrijblijvende afspraak in.

Gratis adviesgesprek?

Wil je meer weten over zonnepanelen, laadpalen of airco's? Laten we samen kijken naar de mogelijkheden.