Jou helpen besparen op de energierekening is onze drijfveer!

Naast service, professioneel advies en A-merk kwaliteit producten krijg je bij ons nog ook:

  • Wij halen het maximale uit je dak. Op deze manier hebben we meer dan 300 woningen in Twente voorzien van zonnepanelen.
  • Veiligheid vinden wij heel belangrijk. Het systeem ligt tenslotte toch op je dak. Daarom werken we enkel met ervaren en gecertificeerde installateurs.
  • Van aanschaf tot opbrengst. Ook na de installatie staat wij voor je klaar bij vragen over jouw systeem, als de communicatie met je omvormer is verbroken, of als je denkt dat er sprake is van een storing.
  • BTW-teruggaveservice. De BTW van de aanschaf van de zonnepanelen kan je terugvragen. Omdat we je graag deze administratieve rompslomp besparen, doen wij het voor je. Het bedrag dat je terugkrijgt van de belasting is vaak honderden euro’s!
  • Altijd persoonlijk contact en een oprecht en realistisch advies. Service zoals we die zelf ook graag willen ervaren, ook ’s avonds en in het weekend.
  • Bij Keurigadvies worden de zonnepanelen jouw eigen bezit. Hierdoor stijgt jouw woning direct in waarde en is het rendement op de investering hoger.

Wilt u een volledige berekening van uw besparing?

Laten we dan snel een afspraak plannen om jouw op basis van jouw situatie een realistische berekening te maken. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Ook verdienen met zonnepanelen?

Neem contact op om te kijken hoeveel jij kunt besparen!

Gegevens

Bedankt!

Hartelijk dank voor het gebruikmaken van onze verbruikscalculator voor zonnepanelen. Je gegevens zijn succesvol verwerkt en de berekening is voltooid. We vertrouwen erop dat de verstrekte informatie je een helder inzicht geeft in je geschatte verbruik en de mogelijke voordelen van zonnepanelen. We waarderen je interesse in duurzame energieoplossingen. Mocht je in de toekomst verdere vragen hebben, dan staan we uiteraard tot je beschikking.

Hoe onze zonnepanelen en service worden ervaren

Peter Prins
Peter Prins
2023-04-04
Vandaag zijn de panelen op het dak naar volle tevredenheid geplaatst. Zeer deskundig en vriendelijk personeel die naar de wens van de klant hun werk doen en meedenken om de klus te klaren. Ben tevreden.
Matthew Broeils
Matthew Broeils
2022-11-07
Zonnepanelen voor een fatsoenlijke prijs, Goede communicatie over de werkzaamheden en zeer vriendelijke monteurs.
Beyond Droned'up
Beyond Droned'up
2022-09-24
Zeer blij met mijn zonnepanelen! Het merk en vermogen van zonnepanelen wat geplaatst moest worden was niet op voorraad. Mooi opgelost door betere zonnepanelen te installeren met een langere garantie periode en beter vermogen.
Ellen Fricke
Ellen Fricke
2022-05-13
Goed geïnformeerd, verschillende opties uitgewerkt gekregen m.b.t op het plaatsen. Prettige communicatie en door een goed team geplaatst.
Uwe Lammers
Uwe Lammers
2022-03-08
Super goed
Gerwin ter Harmsel
Gerwin ter Harmsel
2021-10-14
Erg tevreden, zeer goed geïnformeerd. Nette monteurs die heel hard werken. Contact met Erik verliep heel soepel en alles is goed afgehandeld en uitgelegd. Heb keurig Advies al bij meerdere personen aanbevolen.

Gratis adviesgesprek?

Wil je meer weten over zonnepanelen, laadpalen of airco's? Laten we samen kijken naar de mogelijkheden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Gelegen in Losser zitten we altijd bij jouw in de buurt. Een offerte maken wij dan ook het liefst samen aan de keukentafel, met een duidelijke uitleg, een goed advies en een kop koffie. We bekijken dan direct of jouw dak in goede staat is, waar de meest geschikte plek voor de omvormer is, hoe we de kabels volledig uit het zicht kunnen afwerken en of de meterkast geschikt is. Van begin tot eind heb je één persoonlijk aanspreekpunt. Dat vinden wij belangrijk.

Zonnepanelen plaatsen in Twente

Zonnepanelen, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Maar welk zonnepaneel past het beste bij jou? Wij komen graag bij jou op locatie om uw persoonlijke situatie te bekijken, zodat jij binnenkort ook kunt besparen op jouw energierekening.