Zonnepanelen laten plaatsen?

Stroom opwekken met zonnepanelen is niet alleen heel duurzaam, maar ook nog eens goed voor jouw portemonnee. Je bespaart al snel een enkele honderden euro’s per jaar. Met de huidige subsidie wordt de terugverdientijd verkort tot zo’n 6 jaar, dat betekent dat je daarna nog ruim 20 jaar gratis energie opwekt.

Een greep uit ons aanbod in zonnepanelen

Ook verdienen met zonnepanelen?

Neem contact op om te kijken hoeveel jij kunt besparen!

Gegevens

Bedankt!

Hartelijk dank voor het gebruikmaken van onze verbruikscalculator voor zonnepanelen. Je gegevens zijn succesvol verwerkt en de berekening is voltooid. We vertrouwen erop dat de verstrekte informatie je een helder inzicht geeft in je geschatte verbruik en de mogelijke voordelen van zonnepanelen. We waarderen je interesse in duurzame energieoplossingen. Mocht je in de toekomst verdere vragen hebben, dan staan we uiteraard tot je beschikking.

Gratis adviesgesprek?

Wil je meer weten over zonnepanelen, laadpalen of airco's? Laten we samen kijken naar de mogelijkheden.
Peter Prins
Peter Prins
2023-04-04
Vandaag zijn de panelen op het dak naar volle tevredenheid geplaatst. Zeer deskundig en vriendelijk personeel die naar de wens van de klant hun werk doen en meedenken om de klus te klaren. Ben tevreden.
Matthew Broeils
Matthew Broeils
2022-11-07
Zonnepanelen voor een fatsoenlijke prijs, Goede communicatie over de werkzaamheden en zeer vriendelijke monteurs.
Beyond Droned'up
Beyond Droned'up
2022-09-24
Zeer blij met mijn zonnepanelen! Het merk en vermogen van zonnepanelen wat geplaatst moest worden was niet op voorraad. Mooi opgelost door betere zonnepanelen te installeren met een langere garantie periode en beter vermogen.
Ellen Fricke
Ellen Fricke
2022-05-13
Goed geïnformeerd, verschillende opties uitgewerkt gekregen m.b.t op het plaatsen. Prettige communicatie en door een goed team geplaatst.
Uwe Lammers
Uwe Lammers
2022-03-08
Super goed
Gerwin ter Harmsel
Gerwin ter Harmsel
2021-10-14
Erg tevreden, zeer goed geïnformeerd. Nette monteurs die heel hard werken. Contact met Erik verliep heel soepel en alles is goed afgehandeld en uitgelegd. Heb keurig Advies al bij meerdere personen aanbevolen.
  • Je kunt bijna energieneutraal leven en bespaart aanzienlijk op je energiekosten.
  • Een investering in zonnepanelen verdien je na verloop van tijd terug, en daarna houd je geld over.
  • Zonne-energie is milieuvriendelijk en draagt bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en de bestrijding van klimaatverandering.
  • Zonnepanelen vereisen over het algemeen weinig onderhoud, meestal beperkt tot regelmatig schoonmaken en inspecteren.
  • Een huis met zonnepanelen stijgt doorgaans in waarde vanwege lagere energiekosten, wat aantrekkelijk is voor potentiële kopers.
  • Zonnepanelen genereren elektriciteit zonder geluidsoverlast, in tegenstelling tot sommige andere vormen van energieopwekking.
  • Ze kunnen op verschillende locaties worden geïnstalleerd, zoals daken, gevels, carports en open terreinen, wat ze geschikt maakt voor diverse omgevingen.
  • Zonnepanelen produceren elektriciteit op de plaats van gebruik, waardoor energieverlies tijdens transport over lange afstanden wordt verminderd.

Wilt u een volledige berekening van uw besparing?

Laten we dan snel een afspraak plannen om jouw op basis van jouw situatie een realistische berekening te maken. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Veelgestelde vragen

Hoe bereken ik de opbrengst van zonnepanelen?

Dit is lastig te berekenen omdat dit afhangt van vele verschillende factoren. Hiervoor kunt u uiteraard contact opnemen met ons. Wij kunnen u hier dan een goed advies in geven.

Hoe vraag ik btw terug op zonnepanelen?

Dit wordt door ons geregeld.

Hoe werkt terugleveren bij een dubbele meter?

Energieleveranciers mogen zelf bepalen hoe zij opgewekte zonne-energie verrekenen bij klanten met een dubbele meter. Sommige leveranciers strepen alle opgewekte energie weg tegen alle verbruikte energie, ongeacht het tijdstip van verbruik en opwekking. Een deel van de leveranciers kiest er echter voor om het verbruik apart te salderen voor normaal- en daluren. Onze Energievergelijker berekent exact de toegepaste methode van alle energieleveranciers.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Dit is lastig aan te geven omdat dit afhangt van vele verschillende factoren. Hiervoor kunt u uiteraard contact opnemen met ons. Wij kunnen u hier dan een goed advies in geven.