Over ons

Dit is wat je mag verwachten van bespaarspecialist Erik Keur

Speel jij mee met de Postcode Loterij om goede doelen te steunen of in de hoop om geld te winnen? Natuurlijk, zonnepanelen zijn duurzaam en goed voor het milieu. Je bent het vast met me eens dat het minstens zo belangrijk is om te weten wat het oplevert. Mensen helpen met besparen, dat is de reden dat ik in 2017 gestart ben met Keurigadvies.

“Ik geloof dat een lage energierekening altijd begint bij een keurig advies.”

Los van het uiterlijk is de garantie tegenwoordig het grootste verschil tussen de verschillende merken zonnepanelen. Is 35 jaar garantie echt nodig of volstaat 15 jaar ook? Ik vind dat iets om over na te denken, zeker als je op termijn toch van plan bent om te verhuizen of andere toekomstdromen hebt. Je wilt de investering natuurlijk ook graag een keer terug verdienen.

“Zonder mijn monteurs ben ik helemaal nergens”

Samen met mijn vaste monteurs Jeroen en Danny doe ik alles zelf. Van het advies tot het monteren, van begin tot het laatste zetje. Geen vraag is te gek. Als wij vertrekken, dan is alles geïnstalleerd. Ook op uw smartphone en/of tablet.

Strakke afwerking

Wij meten alles netjes uit zodat de panelen keurig in het midden liggen. Ook houden we er hierbij mee zodat er in de toekomst mogelijk meer panelen bij geplaatst kunnen worden. We zorgen altijd voor voldoende haken om de panelen stevig te bevestigen. We rijen alles uit, zodat alles waterpas ligt. En als laatste binden we alle kabels vast zodat ze niet langs de dakpannen schuren, zodat je ook na het vervallen van de garantie geen problemen krijgt.

Geen gedonder

Ik ben er om jou te helpen en ik ga pas weg als wij allebei tevreden zijn. De eerstvolgende keer dat we elkaar daarna weer zien is in de meeste gevallen als de omvormer stopt met werken. Dat is normaal gesproken pas na 12 tot 15 jaar.

Deze belofte durf ik te maken omdat ik alleen maar werk met topmerken. In mijn assortiment zitten zonnepanelen van Qcell, Trina, Yinko, Panaconic en LG. Voor al ons schakelmateriaal gebruiken wij standaard Eaton. Geen gedonder, gewoon goed.

Graag tot ziens!

Erik Keur