Waarom kiezen voor LED verlichting

Keurigadvies.nl voor al uw LED Verlichting in Twente. Zo ondertussen is iedereen ervan op de hoogte, maar nog niet iedereen is overgestapt op LED verlichting. Vanaf juli 2020 is het in heel Nederland verplicht om enkel en alleen LED verlichting te gebruiken. Buiten dat het verplicht wordt, heeft het natuurlijk veel meer voordelen. Elk pand is anders en iedereen heeft andere wensen. Om uw wensen goed in kaart te brengen komen wij graag bij u langs op kantoor om samen met u de mogelijkheden te bespreken.


Energie besparen door LED verlichting

Door het installeren van LED verlichting in je gehele organisatie kan de energiebesparing oplopen tot wel 70%. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar natuurlijk ook fijn voor de portemonnee.


Korte terugverdientijd

Een klassieke lamp gaat ongeveer een jaar mee. Dit betekent dat jaarlijks alle lampen vervangen moeten worden. Een LED lamp gaat gemiddeld tussen de 5 en 10 jaar mee. Door de dalende prijzen van de LED verlichting is het nu nog aantrekkelijker om over te stappen. De terugverdientijd ligt tussen de 1 en 4 jaar.


Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan nu gelijk contact met ons op.


Bel ons Mail ons


Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.