Zonnepanelen Almelo

Op zoek naar een specialist die voor uw woning in Almelo zonnepanelen kan plaatsen? Dan helpen wij u van Keurigadvies graag! Wij zijn de specialist op het gebied van het plaatsen van zonnepanelen.

Voor een klant van ons in Almelo hebben wij de zonnepanelen op verschillende delen van de woning geplaatst. Waarom?

De ligging van de woning is hierin enorm belangrijk. Wanneer je woning in een bosrijke omgeven staat heb je bijvoorbeeld te maken met bomen en dus schaduw. Heeft je woning een plat dak of een schuin dak? En is de liggen van je woning op het noorden, zuiden, westen of oosten? Dit zijn allemaal zaken waar rekening mee gehouden dient te worden voor het bepalen van de plaatsing van de zonnepalen.

Deze zonnepanelen in Almelo zijn dus bewust op verschillende delen van het dak geplaatst, om zo optimaal rendement te halen uit de zonnepanelen. In totaal zijn er 21 zonnepanelen op deze woning in Almelo geplaatst. De omvormer die wij hebben geplaatst in een SMA omvormer, deze monitort het systeem van afstand. Mochten er fouten of storingen zijn dan krijgt de klant hierover direct bericht.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning in Almelo? Neem dan contact met ons op en wij plannen graag vrijblijvend een afspraak in.

Gratis adviesgesprek?

Wil je meer weten over zonnepanelen, laadpalen of airco's? Laten we samen kijken naar de mogelijkheden.