Zonnepanelen

Keurigadvies.nl is dé specialist op het gebied van zonnepanelen in geheel Twente. Zonnepanelen, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Maar welk paneel past het beste bij u? Iedereen heeft uiteindelijk hetzelfde doel voor ogen, je eigen energie opwekken en hierdoor maandelijks besparen op je energierekening. Hoeveel deze besparing op gaat leveren en wat deze investering gaat kosten is per situatie verschillend. Wij van Keurigadvies.nl werken in geheel Twente. Of u nu in Almelo, Hengelo, Oldenzaal, Enschede of Losser woont, wij komen graag bij u op locatie om uw persoonlijke situatie te bekijken. We zijn hierdoor in staat om vrij gericht een schatting maken van de kosten en de opbrengsten. Maak nu een geheel vrijblijvende afspraak, zodat we gezamenlijk de voordelen door kunnen spreken.


Verschillende soorten zonnepanelen

Zonnepanelen zijn er in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Dit heeft te maken met het merk zonnepaneel. Ook zijn er verschillende designs. De ene zonnepaneel is net even wat strakker dan de ander.


Bel ons Mail ons


Veelgestelde vragen


Wat Kosten zonnepanelen?

De kosten van het plaatsen van zonnepanelen is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Een aantal factoren welke hierin meespelen zijn:

- Wat voor een soort woning heeft u? Denk hierbij aan een plat of een schuin dak

- Hoeveel zonnepanelen? Dit hangt af van het aantal personen dat er in de woning woont

- Wat is de ligging van uw woning? Denk hierbij aan schaduw op uw dak

- Welk soort zonnepaneel? Denk hierbij aan het merk van de zonnepaneel en de maat


Wanneer bovenstaande factoren zijn opgenomen kunnen wij u een goed advies geven over hoeveel zonnepalen wij denken dat u nodig heeft om uzelf te kunnen voorzien van stroom. Zonnepanelen zijn er in verschillende soorten en dit betekent verschillende prijzen. Gemiddeld gezien verbruikt een gezin 3250 kWh stroom per jaar. Bij dit verbruik zal de investering rond de € 3.500,00 zijn.


Wat leveren zonnepanelen op?

De opbrengst van zonnepanelen is natuurlijk niet met exacte prijzen te voorspellen. Wel kunnen wij u een indicatie geven van de verwachte opbrengst. Hoe berekenen wij dit? Een zonnepaneel zal op jaarbasis tussen de 300 en 330 Wp per jaar opleveren. Om te bepalen hoeveel zonnepanelen u nodig zult hebben om rendabel te zijn hangt af van het verbruik. Bij een gezin van 2 volwassenen en 2 kinderen ligt het verbruik rond de 3250 kWh stroom per jaar. Om rendabel te zijn betekent dit dat dit gezin 12 zonnepanelen nodig zal hebben om rendabel te zijn.


Hoeveel zonnepanelen passen er op mijn dak?

Dit is geheel afhankelijk van een aantal factoren. Wat voor een soort dak heeft uw woning? Hoe ligt het dak? Wordt het dak belemmert door bijvoorbeeld bomen, waardoor er wellicht veel schaduw op het dak is. Dit zijn allemaal factoren die meespelen om te bepalen hoeveel zonnepanelen er op uw dak geplaatst kunnen worden. Wanneer een dak veel schaduw vangt is het daar niet rendabel om zonnepanelen neer te leggen. Natuurlijk gaan wij naar een oplossing kijken en de mogelijkheden bespreken.


Benieuwd naar wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan nu gelijk contact met ons op.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.