Zonnepanelen

Keurigadvies.nl is dé specialist op het gebied van zonnepanelen in geheel Twente. Zonnepanelen, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Maar welk paneel past het beste bij u? Iedereen heeft uiteindelijk hetzelfde doel voor ogen, je eigen energie opwekken en hierdoor maandelijks besparen op je energierekening. Hoeveel deze besparing op gaat leveren en wat deze investering gaat kosten is per situatie verschillend. Wij van Keurigadvies.nl werken in geheel Twente. Of u nu in Almelo, Hengelo, Oldenzaal, Enschede of Losser woont, wij komen graag bij u op locatie om uw persoonlijke situatie te bekijken. We zijn hierdoor in staat om vrij gericht een schatting maken van de kosten en de opbrengsten. Maak nu een geheel vrijblijvende afspraak, zodat we gezamenlijk de voordelen door kunnen spreken.


Verschillende soorten zonnepanelen

Zonnepanelen zijn er in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Dit heeft te maken met het merk zonnepaneel. Ook zijn er verschillende designs. De ene zonnepaneel is net even wat strakker dan de ander.


Bel ons Mail ons


Kosten zonnepanelen

Wat zonnepanelen u gaan kosten is erg afhankelijk van uw situatie:

- Wat voor een soort woning heeft u? Denk hierbij aan een plat of een schuin dak

- Hoeveel zonnepanelen? Dit hangt af van het aantal personen dat er in de woning woont

- Wat is de ligging van uw woning? Denk hierbij aan schaduw op uw dak

- Welk soort zonnepaneel? Denk hierbij aan het merk van de zonnepaneel en de maat


Dit zijn een aantal factoren die invloed hebben op de totale kosten van het aanschaffen van zonnepanelen. Een zonnepaneel van 300Wp levert per jaar gemiddeld 270 kWh zonnestroom op. Een gezin verbruikt gemiddeld 3250 kWh stroom per jaar. Om uzelf dus volledig te voorzien van stroom, afkomstig van zonnepanelen, hebben we in dit geval dus 12 zonnepanelen nodig. Als we uitgaan van een gemiddelde prijs, inclusief het laten monteren van de zonnepanelen, dan zal de totale investering rond de € 3.500,00 bedragen.


Benieuwd naar wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan nu gelijk contact met ons op.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.