Zelf energie opwekken

Stap ook over op duurzame energie

Nederland is een van de meest vooruitstrevende landen als het aankomt op duurzame energie. Het aantal mensen met zonnepanelen op het dak is de laatste tijd explosief gegroeid. Helaas zijn er nog veel mensen die twijfelen over het laten plaatsen van zonnepanelen. Dit kan zijn omdat ze denken dat het duur is, geen zin hebben om zich te verdiepen in de materie of simpelweg niet weten wanneer ze in moeten stappen. Keurigadvies helpt u om de juiste keuze te maken voor uw zonnesysteem en voor u het weet heeft ook u ook duurzame energie in huis!

Zonnepanelen kopen als investering

Zonnepanelen worden gezien als een van de beste financiële investeringen. Het rendement op zonnepanelen ligt in de meeste gevallen boven de 10%. Zonnepanelen kopen brengt veel financieel voordeel met zich mee omdat de panelen dan uw eigendom zijn. Met het huren van zonnepanelen bent u vaak duurder uit. Mocht u niet over de financiële middelen beschikken om de zonnepanelen aan te schaffen kunt u bij de gemeente of het rijk aankloppen voor een duurzaamheidslening. Dit is in de meeste gevallen nog goedkoper dan huren. In sommige gevallen is het ook nog eens mogelijk om via de gemeente aanspraak te maken op een subsidie voor het laten plaatsen van zonnepanelen. Dankzij de zonnepanelen is het op een zonnige dag mogelijk om al enkele euro’s te besparen op uw energiekosten. Wanneer er dus een heel jaar lang gebruikt wordt gemaakt van de zonnepanelen zal het een flink bedrag opleveren. Een gemiddeld huishouden verbruikt rond de 3.000 Kwh wanneer u uw eigen verbruik opwekt, bespaart u in dit geval € 720,- per jaar. Daarnaast zijn zonnepanelen ook nog een meerwaarde op uw woning.

Wat kosten zonnepanelen?

Dit is in eerste instantie afhankelijk van hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. Daarnaast is ook het type omvormer van invloed op de prijs. Vraag hieronder een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan voor een advies op maat.

Duurzame energie

Een van de grootste redenen waarom u ook zou moeten overstappen op duurzame energie is natuurlijk het feit dat het een enorme besparing oplevert en het veel beter is voor het milieu. Daar komt ook nog bij dat energie steeds duurder zal gaan worden. Laat vandaag nog een offerte opstellen voor het laten plaatsen van zonnepanelen op uw dak. Voor u het weet heeft u de investering er uit en kunt u genieten van uw eigen energieopbrengst.

Wilt u een volledige berekening van uw besparing?

Laten we dan snel een afspraak plannen om jouw op basis van jouw situatie een realistische berekening te maken. Uiteraard geheel vrijblijvend.