Zonnepanelen Lonneker

Wij, de specialisten van Keuringadvies.nl staan met enthousiasme voor u klaar om u te helpen op het gebied van zonnepanelen. Het kiezen van zonnepanelen vergt veel aandacht. Zonnepanelen zijn er namelijk in vele verschillende soorten en maten. Daarentegen zijn er ook veel verschillende soorten daken waar de panelen op kunnen worden geplaatst. Wij willen, net zo graag als u, duurzame energie opwekken en daarbij uw maandelijkse energierekening omlaag brengen. Expertise is dus van belang! Wij plannen graag een afspraak met u in bij u thuis in Lonneker. Dit zodat wij uw woonsituatie goed kunnen bekijken. Wat zijn de verschillende opties en wat gaat u dit uiteindelijk opleveren. Dit maken wij graag voor u inzichtelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan, geheel vrijblijvend, een afspraak met ons in.

Wilt u een volledige berekening van uw besparing?

Laten we dan snel een afspraak plannen om jouw op basis van jouw situatie een realistische berekening te maken. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Wat is de opbrengst van zonnepanelen?

Wanneer je 12 zonnepanelen van 400 Wattpiek hebt, wek je per jaar ongeveer 4080 kWh op. Als je het in euro’s wilt uitdrukken is je gemiddelde maandopbrengst van je zonnepanelen dan ongeveer €170,-. Dit is ongeveer €2.040,- per jaar!