Zonnepanelen Losser

Op zoek advies voor het plaatsen van zonnepanelen in Losser? Dan bent u bij Keurigadvies in Losser aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op het gebied van het plaatsen van zonnepanelen.

Voor bovenstaande woning in Losser hebben wij zonnepanelen mogen plaatsen. 

Voordat deze zonnepanelen zijn geplaatst, hebben wij eerst met de eigenaar van de woning een afspraak gemaakt om de wensen en de mogelijkheden te bespreken. Elke woning en huishouden is anders, zo dus ook het aantal en het soort zonnepanelen. 

Voor het huishouden en het verbruik van deze woning hebben wij berekend dat er in totaal 10 zonnepanelen geplaatst zouden moeten worden om rendabel te zijn. Omdat deze woning een dakraam en een dakkapel heeft, hebben wij ervoor gekozen om de zonnepanelen rondom het dakraam te plaatsen. Dit zorgt voor het beste resultaat en ziet er ook nog eens strak uit. 

Deze zonnepanelen zijn Full Black zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn allemaal geschakeld en kunnen zonder fysieke omvormer in huis geplaatst worden. Dit systeem heeft een fabrieksgarantie van 25 jaar. 

Wilt u ook graag deze zonnepanelen op uw woning? Neem dan contact met ons op en wij plannen graag een afspraak met u in om de mogelijkheden te bespreken en maken graag voor u een voorstel op maat!